RESERVERINGEN

Maak je reservering via de online reserveringsmodule rechts onderin, hierin kun je de actuele beschikbaarheid terugvinden. Reserveren is mogelijk tot 8 weken van tevoren.

WACHTLIJST
Mocht je geen plek kunnen vinden op de gewenste datum, dan raden we aan om je gegevens op onze wachtlijst te zetten. Wij maken veelvuldig gebruik van deze lijst en zullen contact opnemen indien er een tafel beschikbaar is.

KITCHEN COUNTER
Aan onze kitchen counter heb je geweldig uitzicht over de open keuken. Je zit naast elkaar, daarom adviseren wij om hier voor de beste ervaring met maximaal drie personen plaats te nemen. Reserveren aan onze kitchen counter voor meer dan drie personen is uiteraard ook mogelijk.

GROEPEN
Bij Wils hebben we verschillende mogelijkheden om grotere gezelschappen te verwelkomen. Volledig privé met je gezelschap, aan een lange tafel bij het Olympisch haardvuur of het gehele restaurant alleen voor jou en je gasten? Voor groepen vanaf 9 personen bespreken we graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Graag attenderen we je erop dat honden in het restaurant en op het terras niet toegestaan zijn.

MENU WIJNKAART

CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

Wils is geopend voor diner van dinsdag t/m zaterdag en voor lunch woensdag t/m zaterdag. Wij sluiten dagelijks om 00.00.

Via de online reserveringsmodule kun je de actuele beschikbaarheid terugvinden.

Disclaimer & privacy
Annuleringsvoorwaarden

micheling22

NIEUWSBRIEF

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Klik hier