OVER WILS

Restaurant Wils brengt een ode aan de ware oerkracht van alle keukens: vuur. Neem plaats aan de kitchen table of kies voor een klassieke tafel, en laat Executive Chef Joris Bijdendijk en Chefs de Cuisine Friso van Amerongen en Thomas Val u verrassen met verfijnde gerechten uit onze open vuurkeuken.

Op zoek naar een restaurant voor een groter gezelschap? Restaurant Wils heeft een private dining voor maximaal 20 personen en biedt daarnaast mogelijkheden voor gezelschappen van 7 tot en met 90 gasten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Restaurant Wils dankt zijn naam aan de architect van het Olympisch Stadion en omliggende gebouwen, Jan Wils. Met zijn ontwerp bracht hij in 1928 het Olympisch vuur terug naar de Spelen, die dat jaar in Amsterdam plaatsvonden.

Wils kreeg een jaar na opening een Michelinster.

CONTACT

Stadionplein 26 - 3e verdieping
1076 CM Amsterdam

+31 (0) 20 236 65 22
reservations@restaurantwils.nl

Parkeergarage Olympisch Stadion is 24 uur per dag geopend en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Laan der Hesperiden

OPENINGSTIJDEN

Wils is geopend voor diner van maandag t/m zaterdag en voor lunch woensdag t/m zaterdag. Wij sluiten dagelijks om 00.00.

Via de online reserveringsmodule kunt u de actuele beschikbaarheid terugvinden.

Disclaimer & privacy


micheling22

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

Klik hier